Etsimme palveluesimiesharjoittelijaa Freshico Puhtauspalveluille. Harjoittelua ohjaavat palveluesimies sekä palvelujohtaja. Harjoittelija pääsee tutustumaan myös muihin yrityksen toimialoihin, jotka tukevat yrityspuhtauspalvelun toimintaa.

Palveluesimiehen työhön yrityksessämme kuuluu lähiesimiestyö. Yrityspuhtauspalveluiden piirissä työskentelee noin 60 osa-aikaista siivoustyöntekijää ja 2-4 tiimialueen vastaavaa. Esimies ohjaa tiimialueiden toimintaa. Lisäksi esimies toimii yritysasiakkaiden asiakaspalvelijana ja tekee palvelumme kulmakivenä toimivaa dokumentoitua laadunvalvontaa. Palveluesimiehen työhön sisältyy myös tulosvastuu.

Harjoittelija pääsee tutustumaan myös Lumentia Henkilöstöpalveluiden rekrytointiprosessiin, jonka kautta siivoustyöntekijät rekrytoidaan Freshico Puhtauspalveluille. Palvelujohtajan ohjauksessa harjoittelija pääsee tutustumaan myös ainutlaatuisen kotisiivouspalvelumme LuxusSiivouksen tuottamiseen.

Yrityksemme Frementia Group Oy:n toimialat tukevat toistensa toimintaa. Palveluesimiesharjoittelijana yrityksessämme pääset tutustumaan myös eri osa-alueiden palveluntuottamisen eroihin. Matalassa organisaatiossamme saat näköalapaikan kasvuyrityksen toimintaan. Frementia Group Oy:n toiminta on alkanut 2012 ja kasvu on tasaista. Päättyvällä tilikaudella saavutamme kirjanpidollisen pienyrityksen rajapyykin.

Jos kiinnostuit palveluyrityksemme toiminnasta, niin lähetä hakemus osoitteessa  http://lumentia.fi/tyonhakijalle/. Mainitse hakulomakkeella ”palveluesimiesharjoittelija” ja ilmoita mahdollinen ajanjakso harjoittelulle. Voit tutustua yritykseemme seuraavissa osoitteissa:

www.freshico.fi

www.lumentia.fi

www.luxussiivous.fi

www.frementia.fi